Odricanje odgovornosti

Ako vam je potrebna dodatna informacija ili imate bilo kakvih pitanja o odricanju od odgovornosti na našoj web stranici, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila na admin@regional.ba

Odricanje od odgovornosti za Regional.ba

Sve informacije na ovoj web stranici – www.regional.ba – objavljene su u dobroj namjeri i samo u svrhu opće informacije. Regional.ba ne daje nikakva jamstva o potpunosti, pouzdanosti i točnosti ovih informacija. Svaka radnja koju preuzimate na informacije koje ste pronašli na ovoj web stranici (Regional.ba), isključivo je na vašem vlastitom riziku. Regional.ba neće biti odgovoran za bilo kakve gubitke i / ili štete u vezi s korištenjem naše web stranice.

Na našoj web stranici možete posjetiti druge web stranice slijedeći hiperveze na takve vanjske web stranice. Iako nastojimo pružiti samo kvalitetne veze na korisne i etičke web-lokacije, nemamo kontrolu nad sadržajem i prirodom tih web-lokacija. Te veze na druge web stranice ne podrazumijevaju preporuku za sve sadržaje na ovim stranicama. Vlasnici web-lokacija i sadržaj mogu se promijeniti bez prethodne obavijesti i mogu se pojaviti prije nego što imamo priliku ukloniti vezu koja je možda “loša”.

Imajte na umu i činjenicu da kada napustite našu web stranicu, druge web lokacije mogu imati različite pravila o privatnosti i uvjete koji su izvan naše kontrole. Obavezno provjerite Pravila o privatnosti ovih web mjesta, kao i njihove “Uvjete pružanja usluge” prije nego što se upustite u bilo koju tvrtku ili prenesete bilo kakve informacije.

Pristanak

Koristeći našu web stranicu, ovim putem pristajete na našu izjavu o odricanju od odgovornosti i prihvaćate njene uvjete.

Ažuriranje

Ukoliko ažuriramo, izmijenimo ili izvršimo bilo kakve promjene u ovom dokumentu, one će se ovdje jasno objaviti.