Hana Hadžiavdagić uoči ‘Povorke ponosa‘: Povraća mi se od lažnih vjernika! Prestanite se kleti Allahom i Isusom, od vaših kletvi…

0

Bh. voditeljica i jedna od najpoznatijih infuenserki u regionu, Hana Hadžiavdagić Tabaković uključila se putem društvenih mreža u raspravu oko održavanja “Povorke ponosa” u Sarajevu i pokušaja da se ovaj događaj osujeti ili zaustavi.

Ona se u svom postu na Facebooku posebno osvrnula na negativne komentare koji se pozivaju na vjerska i etička načela te poručila:

“Nikad više kurvaluka, nepoštivanja bračnih drugova, nasilja u obitelji, razvoda, samohranih roditelja, sudskih procesa koji se godinama vuku obično na štetu djece, mržnje, zla, neljudskog ponašanja, ubijanja nedužnih i slabijih kako ljudi tako životinja, uništavanja prirode…

DA, za sve to su VAM isključivo krivi pederi i lezbejke.

Toliko licemjerja na Balkanu da mi se stvarno povraća od lažnih vjernika, čistih obraza, spominjanja vjerskih knjiga i propisa ispred teme PARADA!

Pometite vlastite pragove pa onda držite nekome predavanja o moralu. I prestanite se više kleti Allahom i Isusom, jer od vaših kletvi, a poganih života i jezika, i jeste nam danas sve naopako.

Kako vas više nije sramota! FUJ!” – napisala je Hana u kratkom komentaru i izazvala brojne reakcije, ali i dobila puno podrške za upućenu kritiku savremenom bh. društvu.