BJESNI RAT NA TWITTERU: Nenad Čanak raspalio po Sergeju Trifunović, a ovaj mu ekspresno uzvratio: „Dođi opet, ako nađeš m**a ispod sala…“!

5

Nenad Čanak i Sergej Trifunović otpočeli su sukob prije nekoliko dana, kada je lider PSG-a prozvao socijaldemokratu da je “teško đubre”, a sada se rat nastavio na Twitteru

Sukob se nastavio u više navrata, a posljednje što se dogodilo produbilo je sukob na Twitteru u kojem je prvo Sergej Trifunović objavio sljedeći tvit:

– Pazi: ja sam rekao da nemam nameru da opštim sa tobom, jer nemam nameru da opštim sa slugama režima za potkusurivanje. Ako ti je već toliko stalo, evo zovem te na ferku. Kao i Vučićevića. Bez telohranitelja koji su držali Lešanovića kad si ga tukao štapom u glavu. Izvoli. – napisao je Trifunović i upitao ga zašto se nije vratio da se obračunaju “kad je tako hrabar”.

Zatim je uslijedio i odgovor Nenada Čanka.

– Kako sad umeš da me „menšuješ“, a kada sam rekao da to uradiš pa ću se vratiti si ćutao kao pi**a u šaci dok nisam otišao za Novi Sad.
Fido, kevćeš samo kad si na sigurnom i na daljinu. Ne valja Ti to – napisao je Čanak.

Lider PSG-a, Sergej Trifunović se nije tu zaustavio i nastavio je “rat” na Twitteru, vrijeđajući Čanka.

– Doši ponovo. Sami, ti i ja. Samo tako. Ako možeš da nađeš m**a ispod tog sala. Ali samo ti i ja. Bez telohranitelja sa kojima si hrabro prebio Lešanovića. Ako si u stanju, izvoli. Ako nisi, ne seri – napisao je Trifunović.

Ranije je Trifunović tvrdio da je Čanak upao u prostorije Pokreta slobodnih građana sa tjelohraniteljima, a Vojvođanin mu je odgovorio kazavši kako je Trifunović “gnjidica” i “uplašena krpa”.

Čanak je napisao da nije „upao” , već da se uredno i kulturno najavio, pritom pozvonio, i navodno, tek kada su mu vrata otvorena, ušao unutra.

“Nisam nikome ništa pokazao, nego je Fido pokazao da ne stoji iza svojih reči i ne sme da ih ponovi čoveku u oči. On je pokazao. Da je smrad”, napisao je Čanak.

5 KOMENTARI

  1. I feel this is among the so much important information for me.
    And i am satisfied studying your article. But should remark on some general things, The site taste is wonderful, the articles is actually excellent :
    D. Just right job, cheers.

  2. I believe that is one of the such a lot important information for me.
    And i am satisfied reading your article. But wanna commentary on some common issues, The site taste is wonderful, the articles is actually nice : D.

    Excellent job, cheers

Comments are closed.