Američki milioner aktivirao autopilota da bi u privatnom avionu imao intimne odnose s djevojčicom

0

Milioneru iz Nju Džersija prijeti višegodišnja kazna zatvora nakon priznanja da je imao seks s djevojčicom dok je upravljao svojim privatnim avionom.

Američki biznismen Stiven Bredli Mel (Bradly Mell, 53) aktivirao je u privatnom avionu autopilota kako bi se upustio u seksualne odnose 15-godišnjakinjom, prenose mediji.

Njega je djevojčicina majka zamolila da joj da nekoliko lekcija iz pilotiranja. Milioner je pristao, a sada mu, zbog seksa s maloljetnicom, prijeti najmanje pet godina robije.

Oženjeni otac troje djece, nakon časova pilotiranja, upustio se u prepisku s djevojčicom, a dopisivanje je postalo seksualno kada je upitao da li zna kako se izvodi oralni seks.

Nakon toga je pozvao da provede neko vrijeme u njegovoj vikendici gdje je, prema sudskim zapisima, njoj pružio oralni seks, da bi joj kasnije poslao poruku “nedostaješ mi”.

Sljedećeg mjeseca imali su seksualne odnose, nakon kojih joj je kupio i “pilulu za dan poslije”.

– Kada si nervozna, više boli. Ako si napaljena, osjećaj je mnogo bolji – pisao joj je u sms porukama.

Nakon toga je usiljedio i sporni let, tokom kojeg je milioner uključio autopilota i imao seks sa djevojčicom. Nakon toga su ponovo imali seksualne odnose, da bi je Mel počeo pritiskati da stavi spiralu, jedan od oblika kontracepcije.

Mel je priznao sudu sve što je radio i sada čeka izricanje kazne.